Het vernieuwde congres Business Process Transformation 2018!

Een tweetal quotes van deelnemers van BPT2017:

“Het was een goed programma, maar wel erg vol. Hierdoor had ik geen tijd meer om spontaan de kraampjes te bekijken of een babbeltje te maken.”

“Ik ben benieuwd of kennismaking met anderen nog beter opgezet kan worden. Is het een idee, om te laten zien wie er open staat voor kennismaking met mensen uit andere organisaties?”

Je dacht toch niet dat wij de evaluaties niet gebruiken om te verbeteren? Juist…! Wij heette u welkom bij het vernieuwde Business Process Transformation 2018! Tijdens het congres hadden we een aantal gloednieuwe aspecten om nóg meer interessante contacten op te doen en nóg meer te leren en geïnspireerd te raken. Heb je het gemist? Zet dan 13 november 2019 alvast in de agenda…  

In de ochtend: Interactieve sessie 2.0

Na 15 edities zit iedereen op de oneven rijen al bijna achterstevoren op hun stoel om de merry-go-round in te gaan. Echter, dit jaar wil je niks missen door met je rug naar het podium te zitten!

Business Models Inc. Strategy Designer Damian Sepp verzorgd namelijk de interactieve sessie tijdens het BPT18 congres! Tijdens deze interactieve sessie leer je werken met nieuwe tools, ontwikkel je nieuwe vaardigheden en een geheel nieuwe mindset. De basis van een gedegen congresdag – én de daarop volgende dagen – dankzij de concrete toepassingen van de ‘double loop’ methode en het ‘graphic gameplan’. Zijn motto?  “Tell me and I forget, Show me and I might remember. Involve me and I understand”

BMI adviseert (corporate) organisaties te denken als een ontwerper en te innoveren als een startup. Zij bieden concrete en bewezen tools en skills om in actie te komen en het verschil te maken in de markt.

In de middag: Dialoog & Netwerken!

Na de lunch liep het netwerkplein normaliter weer leeg, om gezamenlijk richting plenair – of in groepen naar de break-out presentaties en/of het BPT-café te gaan. Dit jaar hopen we dat er nog wat mensen ‘blijven hangen’…

Ga je de dialoog aan met een kleine groep van maximaal 10 vakgenoten over een specifiek onderwerp m.b.t. processen, óf blijf je op het netwerkplein waar spontane gesprekken ontstaan door middel van de netwerkgame?

In het middagprogramma heb je de keuze tussen een aantal dialoogsessies in 2 rondes van 40 minuten. Tijdens deze roundtable of workshop verzorgd de moderator een korte inleiding, waarna deze het gesprek voor alle maximaal 10 aanwezigen in goede banen leidt. Meer zin in een open gesprek over specifieke topics? Beken kleur en stel je open op het netwerkplein om nieuwe contacten te leggen aan de hand van expertise, ervaring en vragen!

Ben je niet zo’n prater? Dan kies je voor de parallelle presentaties in de plenaire zaal.  Speciaal voor de stille wateren hebben we twee interessante proces gerelateerde methodieken in een interessante presentatie verwerkt. Denk jij al bekend te zijn met Agile en Lean Six Sigma? Think again!

Denk je nu: potverdorie, dat heb ik mooi allemaal gemist… geen nood! 13 november 2019 staat alweer gepland voor het Business Process Transformation congres, waar we ook weer een aantal interessante dialoogsessies invulling gaan geven!

Tot dan!