Raak jij je baan kwijt door de digitale transformatie?!

“Raak jij je baan kwijt door de digitale transformatie? Ontwikkelingen als AI, RPA, Predictive etc. maken de procesmanager overbodig!”

De impact van de digitale transformatie op de bedrijfsprocessen is onoverkomelijk. De “klant van nu” wacht niet tot morgen: de klantbehoeften en verwachtingen veranderen dagelijks en men schroomt niet producten of service elders sneller, goedkoper of slimmer af te nemen. Klanten nemen regelmatig shortcuts om zelf succesvol te worden en te blijven.

Je bedrijfsprocessen zijn de basis; het fundament om een organisatie slimmer en sneller te kunnen runnen. Om de hedendaagse klant – zowel intern als extern – te kunnen voorzien in hun hoge verwachtingen is het optimaliseren van de bedrijfsprocessen een belangrijke pijler. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken?

De 'toekomst van de procesmanager' is onzeker: bestaat jouw baan nog over een aantal jaar gezien de technologische ontwikkelingen, en zo ja, hoe ziet deze er dan uit? 

 

Over het congres

Business Process Transformation 2018 gaat over de impact van de digitale transformatie op bedrijfsprocessen en procesmanagement. Tijdens het congres werpen we een blik op de mogelijkheden en beschikbare technologie om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren om uw klant – intern of extern – nu eens écht centraal te kunnen zetten.

Belangrijke onderwerpen voor dit jaar zijn Business Proces Transformatie in relatie tot:

  • RPA / robotisering
  • Deep- / Machine Learning, A.I. en IOT
  • Blockchain
  • Procesmining en (big) Data
  • Predictive Proces Management en Pro-actieve trendmonitoring
Congresnieuws
Pascal Ravesteijn

De toekomst van procesmanagement

Luister mee naar Dr. Ing. Pascal Ravesteijn als hij uitlegt hoe de rol van procesmanagement bijdraagt aan business transformatie en innovatie. Daarnaast zal op basis van wetenschappelijk onderzoek inzicht worden gegeven in welke bijdrage procesmanagement hier wel en niet aan kan leveren. 

Lees het volledige bericht
Congresnieuws
Gijs Jansen

Process Mining: op zoek naar slimme inzichten

Door de groeiende mogelijkheden van nieuwe technologieën, kunnen organisaties steeds meer (commerciële) waarde ontsluiten aan data. Eén van de methodes hiervoor, die steeds meer aandacht krijgt in het data management speelveld, is process mining – een techniek die op een efficiënte manier heel veel data doorspit, op zoek naar slimme inzichten.

Lees het volledige bericht

The unstoppable trends transforming process automation

The key to successful business operations is constant innovation. However, mundane, repetitive tasks and inflexible processes can often take up a knowledge worker’s valuable time. This could hinder the flow of great ideas, reduce productivity and take away from the creation and sustainability of a great customer experience.

Lees het volledige bericht

Robotisering als start van een optimaal proces

Onder druk van digitale veranderingen en nieuwe technologische mogelijkheden moeten bedrijfsprocessen op grote schaal anders worden ingericht. Onverschillig of het gaat om het integreren van grote kernsystemen bij een bank of een telecombedrijf, dan wel het verzamelen en invoeren van over diverse systemen verspreide informatie. Het moet allemaal sneller, beter en meer kostenefficiënt.

 

Lees het volledige bericht

De locatie

Opstelling 6.jpg

Hart van Holland Nijkerk

Deze editie van het Business Process Transformation congres vindt plaats in Hart van Holland in Nijkerk

Hart van Holland
Berncamperweg 12
3861 MC Nijkerk
hartvanholland.nl

 

 

 

Deelnemers over de vorige editie

ASML.jpg
Theo Tops
— Senior Expertise Manager Business Process Management - ASML
Verrassend interessante onderwerpen en gesprekken waarmee onze organisatie een meer volledig beeld heeft gekregen over de ontwikkelingen in BPM.
ING
Emile Duijn
— Projectmanager - ING
Top event, volgend jaar weer.
Meer reacties

Gold partners

Silver partners

Kennispartners

Mediapartner

Inschrijven nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over dit congres.

Deel dit congres

Vindt u dit congres interessant? Deel het evenement via LinkedIn of Twitter met uw netwerk.